3 verschillende soorten trappen en ladders

3 verschillende soorten trappen en ladders

Voor de professionele klussen, maar ook de huishoudelijke klussen zijn er verschillende soorten trappen als ladders te gebruiken. Om jou een beter beeld te geven van de verschillende soorten trappen en ladders bespreken wij in deze blog een aantal van deze soorten. Wil jij nou te weten te komen welke verschillende soorten trappen en ladders er zijn en waarvoor je ze kunt gebruiken? Lees dan verder in dit blogartikel!

Molenaarstrappen

De molenaarstrap dankt zijn naam letterlijk aan de molen. Doordat vrijwel alle molens een beperkte ruimte hebben waren er trappen nodig die weinig ruimte in beslag namen. Voor deze klus zijn de molenaarstrappen ontwikkelt. De molenaarstrap is een ideale trap als je dus in een beperkte ruimte moet werken. Deze trap kan namelijk steil geplaatst worden, is ruimtebesparend en is simpel te verplaatsen. Ben je op zoek naar een aanbieder van molenaarstrappen? Neem dan eens een kijkje op de website van Van Eldik Ladders. Zij bieden jou de beste kwaliteit molenaarstrappen.

Professionele ladders

De professionele ladders zijn zoals de naam het al wel zegt gemaakt voor de professionals. In deze groep professionele ladders zijn een aantal verschillende soorten. Wat deze professionele ladders zo anders maakt als de ‘gewone’ ladders is dat deze extra stevig zijn ten opzichte van de andere ladders. Hierdoor kun je er intensief gebruik van maken. Eén van deze verschillende soorten professionele ladders is de glazenwassersladders. Deze ladders zijn speciaal gemaakt voor de professionele glazenwassers. Deze ladder is gemakkelijk te gebruiken en is zeer stabiel door het gewicht. Kies je voor een houten versie dan krijg je geen last van vieze handen van het materiaal tijdens het werken. De aluminium ladders hebben als voordeel dat ze wat lichter zijn als een houten ladder. Hierdoor zijn ze makkelijker verplaatsbaar. Een andere soort professionele ladder is de plukladder. Deze ladder hoort thuis in iedere boomgaard. Deze ladder blijft stabiel staan in iedere boomgaard, omdat deze ladders namelijk een derde poot bevat, waardoor je deze ladder vrijwel overal neer kunt zetten. Daarnaast is deze ladder ook nog eens handig om te gebruiken tijdens het snoeien van de hagen.

Zoldertrappen

De derde en laatste soort die we in deze blog bespreken is namelijk de zoldertrap. De verschillende zoldertrappen maken jouw zolder, vide of vliering weer optimaal bereikbaar. Deze trappen kunnen vrij steil geplaatst worden en nemen daardoor weinig ruimte in beslag. Wil je wat extra zekerheid en veiligheid voor jezelf en anderen creëren. Dan zijn deze trappen te monteren met een bevestigingsrail. Hierdoor heb je wat extra zekerheid en veiligheid voor jezelf en anderen.

Aanschaffen van een ladder of trap

Ben je van plan om jouw ideale trap of ladder aan te schaffen, maar weet je niet waar je dat moet doen? Dan raden wij Van Eldik Ladders aan. Het bedrijf en haar medewerkers hebben al meer 125 jaar ervaring met de verschillende ladders en trappen. Daarnaast bieden zij een groot scala aan verschillende trappen en ladders en daardoor zit er gegarandeerd een trap of ladder bij die aan jouw wensen voldoet. Heb je echter eerst nog vragen neem dan gerust contact op met één van de medewerkers en zij helpen jou graag verder.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.