De beste gadgets voor thuis.

De beste gadgets voor thuis.

Vroeger waren mensen uren bezig met het wassen van kleren tot dat de wasmachine kwam, het leven werd toen opeens een stuk makkelijker. Vandaag de dag zijn er nog steeds ontwikkelingen gaande die het huishouden steeds makkelijker maakt. In deze blog zullen een paar van deze producten worden uitgelicht.

Slimme kookplaat

Iedereen wil lekker eten daarom is het zo jammer dat niet iedereen goed kan koken. Maar met een slimme kookplaat heb je geen talent voor koken meer nodig. Deze slimme inductieplaten maken koken zelfs voor de minst culinaire man een eitje. De slimme kookplaten maken namelijk gebruik van een paar slimme technieken. De eerste techniek is ‘Senseboil’. Bij deze techniek kan de kookplaat via geavanceerde sensoren meten wanneer water begint te koken en de temperatuur dan automatisch naar beneden bijstellen om overkoken te voorkomen. De handigste techniek die in de slimme kookplaat verstopt zit is de ‘Sensfry’ techniek. Kies het gerecht en hoe deze gebakken moet worden (medium, rare, etc.) en de kookplaat doet de rest.

Slimme koelkast

Een van de handigste gadgets van de afgelopen jaren is de slimme koelkast. Deze koelkasten hebben meestal een touchscreen waarin agenda’s, foto’s en boodschappenbriefjes zijn verwerkt. Er is vaak ook een app die je op je telefoon kan downloaden die in verbinding staat met je koelkast. Doormiddel van deze app kan je live zien wat er in je koelkast staat, dit is natuurlijk erg handig als je in de supermarkt staat. Er zijn in de VS zelfs al koelkasten die automatisch dingen als boter bestellen wanneer zij zien dat dit op is.

Dweilrobot

De robotstofzuiger gaat al een tijdje mee maar de dweilrobot zie je nog maar zelden. Wel bijzonder natuurlijk waarom zou je zelf niet willen stofzuigen en dan wel zelf gaan dweilen. Doormiddel van de dweilrobot wordt je vloer brandschoon met minimale moeite. Vul de dweilrobot met schoonmaakmiddel, druk op een knopje en geniet enkele minuten later van een schone vloer.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.