De voordelen van een systeemplafond op de werkplek

De voordelen van een systeemplafond op de werkplek

Het gebruik van de ongebruikte ruimte boven uw hoofd en die van uw collega’s kan uw kantoorruimte zowel praktisch als in stijl ten goede komen. We hebben de voordelen van een verlaagd plafond (systeemplafond) voor uw kantoor op een rijtje gezet.

Snelle installatie

Doordat systeemplafonds snel kunnen worden geïnstalleerd ervaren de mensen die een systeemplafond laten instaleren minimale verstoring en stilstand tijdens het plaatsen van de tegels. Deze snelheid betekent dat het niet lang meer duurt voordat u van de andere voordelen kunt genieten.

Geluidsisolatie

De toepassing van deze plafonds zal zorgen voor een betere akoestische kwaliteit, wat betekent dat de geluidsoverlast van de bovenliggende vloeren aanzienlijk wordt verminderd. Als dit een belangrijke factor voor u is dan kan de meest geschikte betegeling hiervoor geleverd worden om het probleem op te lossen. Als u opzoek bent naar goede plafondplaten voor de akoestiek, moet je Rockfon plafondplaten hebben. Deze plafondplaten verbeteren de akoestiek en zijn makkelijk te installeren.

Verbergt buizen, draden en leidingen

Een verlaagd plafond kan alle onvolkomenheden aan het eigenlijke plafond van het gebouw afdekken. Als alternatief voor het uitvoeren van potentieel dure reparaties, zal een verlaagd plafond buizen, leidingen, vlekken en geschilde verf etc. verbergen.

Ontwerpkeuzes

Bij het veranderen van het uiterlijk van een kantoorruimte moet zorgvuldig worden nagedacht, want het moet professioneel en netjes blijven voor bezoekers en medewerkers. Verlaagde plafonds bieden de mogelijkheid van een verscheidenheid aan stijlen, texturen, afwerkingen en kleuren. Niet alleen dat, maar het is ook aan u om te beslissen waar u verlichting, ventilatoren en andere overheadfuncties installeert.

Bestand tegen vocht en schimmel

Verlaagde plafonds zijn bestand tegen vocht, wat betekent dat de ruimte hygiënischer en gezonder is. Ze zullen ook de isolatie van het gebouw verbeteren, wat betekent dat u de warmte beter binnen kunt houden. Dit heeft als uitwerking dat uw energiekosten worden verlaagd en het bedrijf energiezuiniger wordt, wat uiteindelijk geld bespaard.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.