Doe-het-zelf projecten voor stellen

Doe-het-zelf projecten voor stellen

Het versterken van de samenwerkingswaardigheden tussen jou en je partner terwijl je samen iets leuks maakt, krijgt hoge cijfers in onze boeken. Stellen die als een team samenwerken, kunnen hun relatie versterken en tegelijkertijd veel plezier hebben. Probeer eens een van deze doe-het-zelf projecten samen uit!

Belangrijke dingen eerst

Is er iets in je woning aan vervanging nodig? Stoort je partner zich al maanden aan de raambekleding of deurbeslag? Pak dit dan als eerste samen aan. Vervang de deurklinken met het vernieuwde item waar je partner al een lange tijd om vraagt, of ga samen aan de slag om nieuwe gordijnen te maken. Je kunt natuurlijk ook nieuw leven blazen in de vermoeide muren in je huis. Kies samen een nieuwe kleur uit en laat je creatieve brein maar zijn gang gaan!

Scrabble tegel onderzetters

Nu dat de nodige dingen gedaan zijn, kunnen we door naar wat leukere en originele projecten. Gebruik bijvoorbeeld eens je Scrabble-stukken om speelse onderzetters te maken. Denk aan vier letterige woorden om verschillende dranken te beschrijven. Je kunt ook 4-letterwoorden gebruiken om je relatie te beschrijven of hoe je elkaar hebt ontmoet.

Koffertafel

In de winkel gekochte koffietafels met opbergkist werden de afgelopen jaren steeds populairder omdat ze geweldige opslagruimte en een semi-rustieke uitstraling bieden. Maar een koffietafel als koffer heeft een originele twist en de doe-het-zelfversie zal ongetwijfeld een geweldig verhaal worden.

Hoofdbord

Maak je bed wat uitnodigender voor jullie twee. Er zijn zoveel ideeën om materialen op te waarderen tot een prachtig hoofdbord.

Foto tijd

Maak een prachtige fotocollage van al jullie herinneringen samen. Laat je speciale momenten op houten blokken afdrukken en bouw een fotomuur in leuke vormen of patronen. Je kunt je foto’s natuurlijk ook gewoon in verschillende lijsten combineren. Zelf lijsten maken is trouwens een ander geweldig idee voor een ambacht dat je samen kunt doen!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.