Een aqua blauwe muur: breng deze seizoenskleur naar jouw interieur

Een aqua blauwe muur: breng deze seizoenskleur naar jouw interieur

Er zijn vele mooie blauwe tinten die erg populair zijn verschillende soorten interieur stijlen en ruimtes. Niks voor niks is een blauwe een geliefde kleur onder velen: het zorgt voor een kalmerende, ontspannende sfeer en het doet men veel denken aan de zomer en de tropische oceanen. Een populaire, frisse tint van blauw die veel terugkomt in de zomer is aqua blauw. Zoals in de naam is benoemd laat deze kleur je het gevoel geven alsof je elke dag op het strand bent, dicht bij de helderblauwe zee.

Aqua blauw kan je op verschillende manieren toevoegen aan jouw interieur, zoals kleine details (in accessoires of meubel details) of juist op een opvallende manier, zoals een muur van aqua blauw. Weet jij niet zo goed hoe je een aqua blauwe muur zou moeten combineren binnen jouw interieur? Dit blog laat aan jou zien waarom aqua blauw een boost kan zijn voor de uitstraling van jouw woning.

Een aqua blauwe muur in de woonkamer, badkamer of een andere ruimte

Als je de blauwe tint een prominente rol wil geven in je woning of in een bepaalde kamer, dan is het een leuk idee om een muur of meerdere muren aqua blauw te verven. Kies voor een goede verfmerk, zoals Wijzonol. Zij hebben zelf ook verschillende blauwe tinten verf, inclusief Wijzonol Aqua Zijdeglans. Zo kun je een kamer een mooie likje aqua blauwe verf geven!

Een aqua blauw interieur is ook makkelijk te decoreren. Combineer aqua blauw met zwarte of witte tinten voor een minimalistische look. Of ga voor de volledige maritiem of strand interieur door natuurlijke materialen in je interieur te verwerken. Dit is zeker een leuk idee voor een slaapkamer of een woonkamer. In een badkamer kun je aqua blauw juist combineren met metalen accenten voor een luxe, wellness interieur stijl. De opties zijn eindeloos, want aqua blauw is een kleur dat goed past bij vele andere kleuren en tinten.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.