Je tuin klaarmaken voor de zomer

Je tuin klaarmaken voor de zomer

Oké, het is misschien pas maart, maar geef toe, de tijd gaat enorm hard. Je kunt je tuin beter te vroeg dan te laat klaar hebben voor de zomermaanden, dus wij vinden dit het perfecte moment in het jaar om plannen te gaan maken. Zeker nu dat de kans aanwezig is dat we de zomer in eigen land moeten doorbrengen, is het belangrijk om hier te kunnen genieten. Wij helpen je graag op weg!

Creëer een plek waar je kunt relaxen

Er is niets heerlijker dan in een comfortabel ligbed liggen, met de zon op je gezicht en niemand die je lastigvalt. Wanneer het te warm wordt duik je het zwembad in en verplaats je je naar het opblaasbare ligbed dat daarin ligt. Met een cocktail in de hand geniet je verder. Je denkt nu vast: “maar ik zit niet in een all-inclusive resort”. Wie zegt dat je deze faciliteiten niet naar je eigen tuin kan verplaatsen? Zelfs met een opblaasbaar zwembad of jacuzzi is dit perfect te realiseren. Wellicht kun je je kinderen zelfs nog zo gek krijgen om elk uur een nieuwe cocktail te brengen.

Zorg voor genoeg schaduw

Hoe veel we ook allemaal van de warmte van de zon houden, schaduw is een absolute must! Voeg een paraplu toe die veel schaduw biedt en een prachtige toevoeging is aan je tuin. Zorg niet alleen voor schaduw aan je nieuwe zwembad, maar ook bij je eetruimte en zitmeubelen.

Speelruimte voor de kinderen

Het maakt niet uit hoe oud je kinderen zijn, er is altijd wel iets wat ze graag in de tuin willen zien. Wil je iets kiezen voor alle leeftijden? Ga dan voor een rechthoekige trampoline waar ze uren plezier op zullen beleven. We geven het toe, je zult het moeilijk krijgen wanneer je ze roept voor het avondeten. Dit tuinattribuut is namelijk iets waar elk kind van droomt!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.