Keralit: het merk voor kunststof gevelbekleding

Keralit: het merk voor kunststof gevelbekleding

Keralit is een bekend merk in de bouw- en renovatiebranche. Het biedt een breed scala aan producten die zich kenmerken door duurzaamheid, kwaliteit en uitstraling. Keralit-producten zijn vervaardigd uit kunststof, waardoor ze een aantal voordelen hebben ten opzichte van traditionele bouwmaterialen zoals hout en steen. In dit artikel bespreken we verschillende Keralit-producten en hun eigenschappen.

Keralit gevelbekleding

Keralit gevelbekleding is een van de meest populaire producten van het merk. Het is een kunststof gevelbekleding die eruit ziet als hout, maar niet de nadelen van hout heeft. Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm, duurzaam en bestand tegen weer en wind. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, waardoor het aan verschillende bouwstijlen kan worden aangepast. Keralit gevelbekleding is eenvoudig te monteren en kan worden gebruikt voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Keralit dakrandpanelen

Keralit dakranden zijn een andere populaire productlijn van het merk. Het zijn kunststof panelen die de traditionele houten dakranden vervangen. Keralit dakranden zijn onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. Ze zijn bestand tegen vocht, UV-straling en temperatuurschommelingen. Keralit dakranden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, waardoor ze aan verschillende dakstijlen kunnen worden aangepast. Het product is eenvoudig te monteren en kan ook worden gebruikt voor renovatieprojecten.

Keralit potdeksel

Keralit potdekselplanken zijn overlappende gevelpanelen zonder sponning die goed passen in moderne en klassieke woningen. Potdeksel 177 is geïnspireerd op de traditionele houten kapschuur. Door de overlappende panelen kan de Keralit potdeksel 177 mm blind worden geschroefd en worden vuil en regenwater tevens snel en makkelijk afgevoerd.

Keralit boeiboorden

Keralit boeiboorden zijn ook kunststof producten die de traditionele houten boeiboorden vervangen. Keralit boeiboorden zijn onderhoudsarm, duurzaam en bestand tegen weer en wind. Ze beschermen je dak en kunnen aan verschillende bouwstijlen worden aangepast. Keralit boeiboorden zijn eenvoudig te monteren en kunnen worden gebruikt voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Keralit rabatdelen

Keralit rabatdelen zijn kunststof gevelbekledingspanelen die eruitzien als houten rabatdelen. Het product is onderhoudsarm en heeft een lange levensduur. Keralit rabatdelen zijn bestand tegen vocht, UV-straling en temperatuurschommelingen. Ze zijn zowel horizontaal als verticaal te monteren.

Alle producten zijn dus van uitstekende kwaliteit en geven je 10 jaar garantie. Uiteindelijk is het eigen voorkeur welke panelen je kiest. Om een indruk te krijgen hoe de panelen er op je huis uit komen te zien is er ook een speciale gevelvisualisator ontwikkeld. Hier kies je het type en de kleur panelen en het huis dat het meest op jouw woning lijkt.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.