Kleed je tuin mooi aan met dit type plant

Kleed je tuin mooi aan met dit type plant

De tuin is een plek om in te genieten. Dit kan alleen als je hem helemaal naar wens maakt. Denk daarbij aan verschillende planten en bloemen, zodat er meer kleur in komt. Echter zijn er verschillende opties die ook meer privacy kunnen bieden. Deze privacy is nodig om volledig ontspannen te zitten. Je hebt dan de mogelijkheid om met een type plant de tuin aan te kleden. Een kant en klaar haag Hedera kopen kan ervoor zorgen dat jij altijd privacy en sfeer hebt rondom het huis. Maar wat is het voor plant?

Direct klaar voor de tuin 

De kant en klaar haag hedera kopen zorgt ervoor dat je de haag direct in de tuin kunt plaatsen. Het is een kunstplant die te allen tijde groen blijft, waardoor deze jou direct van privacy voorziet. De plant is gemonteerd op een frame. Dit zorgt ervoor dat niemand er doorheen kan kijken. Ook zijn de bevestigingsmaterialen meegeleverd. Zo ben je van alle gemakken voorzien en kun je gelijk profiteren van de genoemde voordelen en kenmerken. Niet alleen heb je gedurende het gehele jaar een stuk groen in de tuin, maar je hebt er ook totaal geen onderhoud aan.

De afmetingen en andere mogelijkheden 

De kant en klaar hedera haag kun je op verschillende plekken in de tuin plaatsen. Zowel in de schaduw als in de zon kan deze tot zijn recht komen. Dit maakt het geschikt voor iedere tuin. Je kunt de haag in verschillende afmetingen aanschaffen. De meest voorkomende is de 120 bij 120 centimeter. De hedera kun je eenvoudig aan het frame bevestigen, waarna deze het gat in de tuin opvult. Daarbij heb je direct alle voordelen van de nepklimop. Hij zal namelijk niet door de gehele tuin woekeren zoals bij de echte varianten.

Verschillende voordelen van de haag 

Een van de voordelen van een kant en klaar haag Hedera kopen is dat dit snel resultaat geeft in de tuin. De afscheiding staat snel en hij is vanaf het begin mooi groen. Er komt daarbij geen onderhoud kijken. Je hoeft dus niet te snoeien om hem in model te houden. Ook zullen andere planten niet aangetast worden door de hedera. Je kunt altijd meerdere hoogtes van de frames met elkaar combineren, en zo jouw tuin speels aankleden. Liever een lange haag met overal dezelfde hoogte? Dat kan natuurlijk ook!

De tuin aankleden met een kunststof haag 

De kant en klare hedera biedt vele oplossingen in de tuin, voornamelijk door zijn onderhoudsvriendelijkheid. Bij MijnHedera.nl kun je bekijken wat de beste oplossing is voor jouw tuin, en daar kun je ook losse accessoires aanschaffen voor de uitbreiding van de haag. Doordat de plant het gehele jaar groen blijft, hoef je geen andere maatregelen te treffen voor meer privacy. Het groene blad geeft ook voldoende sfeer in de tuin. Dit type plant zal daarom altijd goed staan en je hebt er de rest van de jaren geen omkijken meer naar. Handig toch, zo’n kunststof hedera?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.