Leuke upgrades voor je huis

Leuke upgrades voor je huis

Meer ruimte nodig in huis? Wil je waarde toevoegen aan huis of ben je gewoon op zoek naar wat leuke inspiratie? Wij helpen je graag!

Een overkapping in de tuin

Een overkapping is een echte ‘must have’ in de tuin. Niet alleen voegt dit waarde toe aan je huis, als je de juiste overkapping laat plaatsen, kan het ook een hoop extra ruimte in huis opleveren. Een glazen overkapping met glazen schuifwanden voegt namelijk een hele kamer toe aan het huis. Een serre of tuinkamer. Met extra tochtstrips kun je zorgen dat de wind en kou goed buiten worden gehouden waardoor je de kamer (bijna) het hele jaar door als extra kamer kunt gebruiken. Door veranda zonwering toe te voegen aan het glazen plafond kun je de overkapping ook gebruiken als schaduwplek in de tuin.

Een glazen overkapping is dus enorm multifunctioneel en bijna het hele jaar door te gebruiken. Als je al een overkapping hebt kun je hier ook glazen schuifwanden aan toe voegen om je huidige overkapping net zo te upgraden. Zo krijg je er misschien wel een tuinhuisje bij.

Keukenrenovatie

Keukens verkopen huizen. Een nieuwe keuken kan enorm veel waarde en ruimte toevoegen aan je huis. Door de keuken anders in te delen kun je misschien een hoop ruimte besparen of een hoop meer bergruimte creëren. Omdat keukens zo bepalend zijn, is het altijd een goed idee om te kijken of je hier iets aan kunt upgraden. Als de indeling goed is kun je ook alleen de voorkantjes van de kastjes of het aanrechtblad vervangen. Zo geef je gemakkelijk en voordelig een make over aan je keuken, al zul je daar niet meteen meer ruimte mee creëren.

Carport

Carports zijn nog een manier om wat waarde toe te voegen. Dit komt omdat het natuurlijk een paar fijne voordelen geeft. Je auto staat een stuk veiliger onder een carport en kan een hoop viezigheid en beschadigingen voorkomen worden. Ook stap je onder een carport lekker droog in en uit de auto en het geeft een mooi aangezicht aan het huis.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.