OG3NE – Nederlandse Groep

OG3NE – Nederlandse Groep

Ogene of OG3NE bestaat uit drie zussen: Lisa (27), Amy en Shelley, een tweeling (26). De naam “OG3NE” komt van de bloedgroep van hun moeder, die is O, en van de genen die de drie zussen met elkaar verbinden. In 2014 waren ze de eerste groep ooit die The Voice won, maar hun verhaal begon in 2007 toen ze Nederland vertegenwoordigden op het Junior Eurovisie Songfestival. Lisa zei: “We begonnen met zingen toen we kinderen waren, en dat was het begin van onze carrière.” Ze zei ook: “Het is zo’n eer om hier weer te zijn en Nederland te vertegenwoordigen”. Dat waren enkele dingen over OG3NE en dit artikel zal je er meer over vertellen.

Verhaal van licht en schaduw

OG3NE komt net als bijvoorbeeld Melvin Hazes, uit Nederland. OG3NE heeft het nummer Light and Shadows uitgebracht. Lights and Shadows is een heel persoonlijk en harmonieus muzikaal eerbetoon aan hun al lang zieke moeder. Het is geschreven door hun vader, Rick, om hoop te geven aan mensen wiens leven op zijn kop staat door ziekte. Shelley zegt: “We wilden zieke mensen of mensen die iemand kennen die ziek is kracht geven door ze een positief bericht te sturen.” Toen hen werd gevraagd of ze een favoriete regel in hun lied hadden, zeiden ze dat het krachtigste deel aan het begin zit: “Though the hallway catches light, It won’t reach the corner where you strongly fight.” Iedereen die een dierbare heeft gehad met een ernstige ziekte, zal begrijpen wat dit lied bedoelt

OG3NE-leden houden van het leven

Amy en Stan ontmoetten elkaar op de werkvloer. Amy en Stan zijn nu drie jaar samen en nog steeds erg gelukkig. Verder zijn Shelley en Rory nu drie jaar samen. Hun jubileumdag is op 14 juli. Ze zijn een schattig stel, en Rory is ook geen onbekende in de muziekwereld. Hij schreef het Eurovisienummer “Lights and Shadows” met Rick Vol. Hij werkt ook als gitarist en heeft mooi werk geleverd met Mr. Probz, Jennie Lena en andere zangers en zangeressen. Ten slotte is Lisa al meer dan vijf jaar bij haar grote liefde, Ergin Arslanbas. Sinds 2017 wonen ze samen. Daarnaast is Achterklap het YouTube kanaal van Lisa’s vriendje.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.