Online bloemen bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Online bloemen bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Iedereen houdt wel van een lekkere bos bloemen. Want zeg nou zelf: een prachtig boeket is een genot om naar te kijken. En het ruikt ook nog eens lekker! Bij BoeketCadeau kan je online een prachtige bos verse bloemen bestellen en laten opsturen. Wil jij iemand verrassen? Of koop je de bloemen voor jezelf in huis?

Persoonlijke boodschap

Ben jij van plan om een bos bloemen te versturen naar je moeder? Of je vriendin? Maak het versturen van een bloemetje nog persoonlijker door er een persoonlijke boodschap aan toe te voegen! Kies bij het bestellen van de bos bloemen een bijpassend kaartje en noteer de tekst die jij wil laten drukken. BoeketCadeau zorgt er dan voor dat het kaartje bij de bos bloemen wordt gevoegd.

Voor elke gelegenheid

Een bos bloemen versturen kan altijd. Maar meestal zit daar een speciale reden achter. Is er iemand jarig? Of heeft iemand jou onlangs ergens goed mee geholpen? Of zoek je een bos bloemen voor je geliefde? Bij BoeketCadeau beschikken ze over een breed assortiment aan bloemen in verschillende kleuren. Vind je slechts een bos bloemen wat te karig? Kies er dan voor om een bijpassende vaas te laten leveren. Hoeft de ontvanger er alleen nog maar een mooie plek in de woonkamer voor te zoeken!

Cadeau

Is een persoonlijke boodschap bij de bos bloemen nog niet genoeg? Kies er dan voor om een extra cadeau aan de bezorging toe te voegen. Denk hierbij aan chocolade, een knuffel, een heerlijke fles champagne, een fruitmand of een heliumballon. Zo maak je het bloemen laten bezorgen helemaal compleet!

Vandaag besteld is morgen in huis

Bij BoeketCadeau heb je de mogelijkheid om de gehele dag bloemen te bestellen. Wanneer je voor 23:59 uur besteld heb je de bloemen over het algemeen morgen al in huis! Mocht het nodig zijn dan kan BoeketCadeau er zelfs voor zorgen dat de bloemen en cadeaus op dezelfde dag nog worden bezorgd! Daarnaast is bezorging op zondag ook goed mogelijk. Zo’n 350.000 klanten gingen jou voor. Waar wacht je nog op?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.