Verschillende stijlen PVC ramen

Verschillende stijlen PVC ramen

PVC is het perfecte materiaal voor ramen. Toen het net ontdekt werd kozen mensen nog veel voor hout. Het was vertrouwd en zag er goed uit. Maar tegenwoordig zijn er zulke mooie stijlen van PVC ramen te vinden dat er geen reden meer is om voor een ander materiaal te gaan. PVC ramen zijn bij Vermeulen in diverse stijlen verkrijgbaar. Daarom vindt u altijd een stijl of kleur die goed bij uw huis past: pastoraal, rustiek of stedelijk. Hieronder worden de stijlen uitgelegd en als u ze wilt bestellen kunt u kijken op de pagina: PVC ramen Waregem

Pastoraal 

U kunt ook een pastorie of landelijk ontwerp kiezen. U kunt de uitstekende en duurzame eigenschappen van ramen combineren met een decoratieve uitstraling. Of je nu de voorkeur geeft aan barok, renaissance of romantiek, alle uitvoeringen geven de woning een mooie, authentieke en tijdloze uitstraling. 

Rustiek 

Rustieke architectuur is een bouwstijl voor landelijke bouwwerken in de Verenigde Staten en Canada. Kenmerkend is het gebruik van plaatselijke en natuurlijke bouwmaterialen, om harmonie met het landschap te bereiken. Deze stijl doet het dus lijken alsof het een natuurlijk materiaal is. Deze stijl is populair omdat er veel mensen zijn die de aantrekkelijke charmes willen van natuurlijke materialen, maar die wel willen profiteren van alle voordelen van PVC. PVC is namelijk verreweg het beste materiaal om ramen van te maken. Het wordt niet aangetast door alle weersomstandigheden en heeft daardoor een veel langere levensduur dan bijvoorbeeld hout, wat uiteindelijk zwakker wordt en gaat rotten.  

Stedelijk  

Maar u kunt ook kiezen voor een modernere, elegante uitstraling. Denk aan veel licht, open ruimtes en gedurfde stijlopties. Enerzijds is het belangrijk om een goede balans te vinden tussen licht en ruimte. Anderzijds het behoud van wooncomfort en gezelligheid. PVC ramen zijn hiervoor ideaal vanwege een grote keuze aan kleurtypes. De stedelijke stijl is geliefd omdat het modern is en eigentijds elegant ontwerp heeft.  

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.